facebook
KROWY MLECZNE ZDROWIE I WYDAJNOŚĆ

Over ons

Wie zijn wij?

Aquablend Polska is sinds 2001 een Pools bedrijf, maar stevig geworteld  in de Nederlandse veehouderij. We richten onze producten en diensten op de veehouderij en de leveranciers van die veehouders. Door samenwerkingsverbanden met gelijkgerichte partners in Nederland, Duitsland en Denemarken is het mogelijk om de nieuwste ontwikkelingen in de sector in ons assortiment op te nemen en die door te geven aan onze klanten.

Jongvee opfok

  • Onze aandacht is in het bijzonder gericht op de melkveehouderij in Polen en we bieden aan de Poolse melkveehouder innovatieve producten en concepten in de huisvesting en in het opfokken van jonge dieren. Dit geeft de toekomstige basis van de veehouder een goede en gezonde start en daarmee verkrijgen onze klanten een gezonder en duurzamer veebestand. Daarbij zorgen we ervoor dat het werk voor de boer zoveel mogelijk wordt vereenvoudigd en geautomatiseerd.

De Aquablend methode - duurzaam

Naast producten voor een goede opfok bieden we een duurzaam concept ter ondersteuning van een goede en verantwoorde productie, gericht op optimalisatie van het welzijn en de gezondheid van de dieren, de Aquablend methode.

  • Door automatisering van de verstrekking van premixen en dosering daarvan over het drinkwater, bereiken we een veel grotere nauwkeurigheid in de dosering en deze methode is voor veehouder en vee veiliger. Door een hogere effectieve opname kunnen we met veel lagere doseringen werken bij de verstrekking van de premix en gaan we dus zuiniger om met schaarse grondstoffen. Ook het milieu vaart wel bij de Aquablend methode door de veel lagere uitstoot van niet geabsorbeerde zware metalen via de mest. Op deze manier ondersteunen we onze klanten bij een duurzame productie, welke voor de afnemers van de boer een steeds groter belang krijgt.
  • Met de Aquablend methode kunnen we oude kennis over kruidenextracten eenvoudig toepassen via de automatische verstrekking over het drinkwater. Dit is een duurzame bijdrage ter vermindering van het antibiotica gebruik in de veehouderij.

Beter eindresultaat

  • Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat met elk product en concept van Aquablend Polska hun eindresultaat wordt verbeterd.

Samenwerking

  • Veehouders en leveranciers/adviseurs aan de veehouderij die zich hierin kunnen vinden nodigen we uit om met ons samen te werken.
Do góry

Onze partners

ColoQuick Key dollar Ropa Pharm Holm & Laue Lohmann Tentego

Uitvoering: agencja interaktywna B2Internet